Kroll Fahrzeugbau GmbH jedan je od vodećih europskih proizvođača specijalnih komunalnih nadogradnji za održavanje sustava odvodnje. Bogato iskustvo koje grade od 1960. prema visokim njemačkim standardima jamče maksimalne performanse i učinkovitost specijalnih nadogradnji. U mogućnosti su isporučiti razne tipove specijalnih nadogradnji za obavljanje najzahtjevnijih poslova čišćenja kanalizacijskih sustava i industrijskih postrojenja. Kada je riječ o nadogradnjama za održavanje kanalizacije, u ponudi se nalaze kombinirana vozila za visokotlačno i vakumsko čišćenje (sa i bez ADR certifikata), kombinirana vozila sa sustavom reciklaže (sa i bez ADR certifikata) te isključivo visokotlačna vozila. U ponudi su i vozila za zbrinjavanje otpada, vakumska usisna vozila, vakumske prikolice i poluprikolice sa i bez ADR certifikata, vozila za čišćenje spremnika s višedijelnim usisnim spremnicima te vozila za odvajanje emulzija i masnoća.

I

Kombinirana visokotlačna vakuumska vozila (sa/bez ADR certifikata)

Primjena visokotlačnih vakuumskih vozila je vrlo široka: od hidrodinamičkog čišćenja cijevi i kanalizacijskih kanala, sve do frezanja korijenja i drugih prepeka.

 
Standardizirana vitla za crijeva čine svakodnevni rad s KROLL vozilima jednostavnim i praktičnim. Logična struktura upravljanja i prikladni nadzor rada nadogradnje pomoću CAN BUS tehnologije omogućuju izbjegavanje mnogih pogrešaka u rukovanju te povećavaju udobnost pri korištenju. Uz dodatne opcije poput elektroničke dokumentacije ispiranja i automatiziranog čišćenja kanalizacije, posao čišćenja i ispiranja sustava odvodnje postaje znatno učinkovitiji.

Reciklažna vozila

Zaštita okoliša jedna je od najbitnijih smjernica našeg vremena, a zaštita i očuvanje rezervi pitke vode je među najvećim prioritetima. Uz to, bitan prioritet svake flote vozila je minimizacija troškova praznog hoda, kao što su to  učestali odlasci po čistu vodu za ispiranje u slučaju vozila za čišćenje kanalizacije. Naša vozila s integriranim sustavom reciklaže vode odgovaraju na sve izazove ekološke i energetske prirode te su pravi primjer kako uvijek postoji bolje rješenje.

 

Značajna ušteda vremena i recikliranje vode kao jednog od najvažnijih prirodnih resursa bitna su svojstva koja čine ova vozila ekonomičnim i ekološki prihvatljivim odabirom. Sofisticirana i izdržljiva tehnologija te standardizirane komponente osiguravaju iznimno komforno i učinkovito korištenje vozila u raznim primjenama.

I

Visokotlačna vozila

Neki od naših proizvoda davno su nadišli standard industrije. To je posebno vidljivo u dizajnu vozila za visokotlačno ispiranje. Svako vozilo u potpunosti je prilagođeno individualnim potrebama klijenata. Od veličine, materijala te oblika spremnika za vodu, preko proizvođača, snage i broja visokotlačnih pumpi, pa sve do duljine i dizajna vitla. Svaku komponentu vozila možemo u potpunosti prilagoditi svakom klijentu. 

 

Uz to dolaze i opsežni paketi raznih dodataka i praktičnih rješenja, čime osiguravamo prilagođen pristup za specifične primjene. Ne samo u tehničkom smislu, nego i eksploatacijskom. 

 

Usisna vozila/prikolice

Usisna vozila iz ponude široko su primjenjiva, počevši od prijevoza tekućeg opasnog i neopasnog otpada, brzog i učinkovitog čišćenja slivnika, mastolova i dr. Za svaku primjenu postoji pravo rješenje: 

  • Usisna vozila, prikolice i poluprikolice
  • Slivničari

I

Čistači spremnika

Kada je riječ o učinkovitom čišćenju spremnika ulja, ili spremnika mazuta i goriva, tada do izražaja dolaze naša profesionalna vozila za čišćenje spremnika. Budući da se radi od specifičnim zahtjevima, uvijek se prilagođavamo potrebama te nudimo individualno opremljena i specijalizirana vozila. U ponudi možete pronaći i sustave za preradu i odvajanje uljnih emulzija, dokazanog djelovanja kroz dugi niz godina primjene.