PIPEX

PIPEX v8 je profesionalni softver za CCTV inspekciju, razvijen i u potpunosti prilagođen potrebama profesionalaca.

Aktualno izdanje softvera PIPEX baštini više od 20 godina znanja i iskustva vezanog uz primjenu različitih rješenja koji se već duži niz godina nameću kao industrijski standard u segmentu CCTV inspekcije.

Solmex d.o.o. je ovlašteni zastupnik i razvojni partner tvrtke P&S Soft -und Hardware GmbH, Oberstdorf.

Softvare je prilagođen potrebama CCTV inspekcije prema zahtjevima norme HRN EN 13508-2, s integriranim listama materijala, obloga i dr. prema normi DWA M 149-2.

PIPEX v8 LIVE

Softver namjenjen korištenju uz CCTV opremu. Softver PIPEX v8 je kompatibilan sa svim vodećim europskim proizvođačima opreme za CCTV inspekciju. Ova verzija omogućava da operater na licu mjesta, u inspekcijskom vozilu, upisuje zapažanja i greške sustava odvodnje. Rezultat rada su automatski generirani izvještaji izvršenih inspekcija te daljnje mogućnosti za korištenje i obradu snimljenih podataka. Softver je dostupan u dvije inačice; osnovna i napredna verzija.

PIPEX v8 - Uredska verzija

Softver namjenjen korištenju u uredu. Pogodan za objedinjavanje snimljenih podataka s više inspekcijskih vozila. Baza podataka snimljenih dionica. Uređivanje, softiranje i manipulacija snimljenim podacima.

PIPEX v8

Modul za automatsku klasifikaciju grešaka prema DWA M 149-3. Dodatni modul na PIPEX v8, koji na jednostavan način donosi klasifikaciju inspekcije prema normi DWA M 149-3. Norma DWA M 149-3 na jednostavan i egzaktan način obrađuje snimljena zapažanja i kao rezultat daje koeficijent rehabilitacije i klasu oštećenja dionice, kao izvrsnu podlogu za planiranje ulaganja u rehabilitaciju sustava odvodnje.

PIPEX v8

Modul za kontrinuirano mjerenje deformacije. Dodatni modul na PIPEX v8, koji na jednostavan i automatiziran način mjeri deformaciju cijevi cijelom dužinom. Rezultat snimke je graf deformacije cijevi u cijelom profilu. Na ovaj način moguće je striktno utvrditi kritične dijelove dionica i pravovremeno spriječiti suženje ili potpuni kolaps sustava.